Neem contact met ons op

Onze gebruikers zijn zeer tevreden met onze uitstekende support.

 • Contactformulier

  Verstuur uw vraag via ons contactformulier, we reageren meestal binnen één werkdag.

 • Telefonische hulp

  Bel ons bij vragen over opzeggingen, betalingen of andere hulp die u nodig heeft.

 • Lidmaatschap opzeggen

  Gebruik dit formulier om je lidmaatschap op te zeggen zonder te wachten op onze helpdesk.

Veelgestelde vragen

Vind hieronder eenvoudig antwoorden op veelgestelde vragen.

 • Kan ik mijn cv ook in een andere taal downloaden (bijvoorbeeld Engels)?

  U kunt tijdens het maken van je cv kiezen om je cv te downloaden in verschillende talen. Dit kun je selecteren tijdens het invullen van je personalia. Momenteel bieden wij de volgende talen aan: Nederlands, Engels en Frans.

 • Opzeggen

  Heeft u een mooie baan gevonden, of heeft u ons om een andere reden niet meer nodig? Log dan in uw account in en ga naar “Mijn account”. Kies onderaan bij lidmaatschap opzeggen voor “Ja” en druk op de knop “Account opzeggen”.

 • Kost het geld om mijn cv te kunnen downloaden?

  Om uw cv te kunnen downloaden betaalt u een bedrag van 6,95. Vervolgens heeft u een maand de mogelijkheid om uw cv te kunnen bewerken, sollicitatiebrieven aan te maken, of gebruik te maken van onze banen zoeker. Na deze maand wordt uw account automatisch verlengd, totdat u deze zelf opzegt.

  De op de website vermelde prijs is inclusief BTW.

 • Kan ik ook een onderdeel op het cv verbergen?

  U kunt items op het cv verbergen door te klikken op de 3 puntjes naast het onderdeel wat u wilt verbergen, en klik vervolgens op “Onderdeel verbergen”. Wanneer u het onderdeel vervolgens weer wilt toevoegen of tonen kunt u deze selecteren uit de selectiebalk onderaan in stap 2 van onze cv maker.

 • Kan ik ook een onderdeel op de volgende pagina plaatsen?

  Dit kan zeker. Dit kan in onze cv maker op de volgende 2 manieren:

  1. U kunt ervoor kiezen om het volledige onderdeel (bijvoorbeeld opleidingen) op de volgende pagina te plaatsen: druk hiervoor op de 3 puntjes naast het onderdeel en kies voor “Op volgende pagina (pdf)”. Dit heeft als gevolg dat het hele onderdeel op de volgende pagina wordt geplaatst.
  2. In de omschrijving van het voorgaande onderdeel kun je in de teksteditor enters plaatsen waardoor u de overgang iets preciezer kunt bijsturen.
 • Worden de items binnen de onderdelen chronologisch gesorteerd?

  De items worden niet automatisch chronologisch gesorteerd. Wilt u dat de items chronologisch gesorteerd worden: klik dan op de 3 puntjes naast het onderdeel en kies voor “Chronologisch sorteren” de items worden dan direct gesorteerd.

 • Kan ik de onderdelen ook sorteren?

  Je de volgorde van de onderdelen, hoe ze op het cv moeten worden weergeven sorteren met de pijltjes naast het betreffende onderdeel. De toegevoegde items binnen een onderdeel kun je ook afzonderlijk sorteren door op de 3 streepjes te drukken naast het item en vervolgens het item naar de gewenste positie te slepen.

 • Kan ik mijn cv ook bewerken?

  Na het downloaden van uw cv, krijgt u automatisch een mailtje met inloggegevens om uw cv doorlopend te kunnen bewerken.

 • Is mijn cv ook in Word te downloaden?

  Door de complexiteit van onze templates is het helaas niet mogelijk om het cv in Word te downloaden. Maar niet getreurd: uw cv kunt u altijd bewerken via uw account.

 • Kan ik ook een foto op mijn cv toevoegen?

  In de eerste stap van de cv maker, personalia, kun je een foto toevoegen aan je cv. Klik hiervoor op het foto icoon naast de invulvelden. Vervolgens kun je je foto uploaden, bewerken en vervolgens toevoegen aan je cv.

Bedrijfsgegevens


CVmaker B.V.
Piet Heinkade 221
1019 HM Amsterdam