Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen. Staat uw antwoord er niet tussen, neem dan contact met ons op.

 • Kan ik ook een foto op mijn cv toevoegen?

  In de eerste stap van de cv maker, personalia, kun je een foto toevoegen aan je cv. Klik hiervoor op het foto icoon naast de invulvelden. Vervolgens kun je je foto uploaden, bewerken en vervolgens toevoegen aan je cv.

 • Is mijn cv ook in Word te downloaden?

  Door de complexiteit van onze templates is het helaas niet mogelijk om het cv in Word te downloaden. Maar niet getreurd: uw cv kunt u altijd bewerken via uw account.

 • Kan ik mijn cv ook bewerken?

  Na het downloaden van uw cv, krijgt u automatisch een mailtje met inloggegevens om uw cv doorlopend te kunnen bewerken.

 • Kan ik de onderdelen ook sorteren?

  Je de volgorde van de onderdelen, hoe ze op het cv moeten worden weergeven sorteren met de pijltjes naast het betreffende onderdeel. De toegevoegde items binnen een onderdeel kun je ook afzonderlijk sorteren door op de 3 streepjes te drukken naast het item en vervolgens het item naar de gewenste positie te slepen.

 • Worden de items binnen de onderdelen chronologisch gesorteerd?

  De items worden niet automatisch chronologisch gesorteerd. Wilt u dat de items chronologisch gesorteerd worden: klik dan op de 3 puntjes naast het onderdeel en kies voor “Chronologisch sorteren” de items worden dan direct gesorteerd.

 • Kan ik ook een onderdeel op de volgende pagina plaatsen?

  Dit kan zeker. Dit kan in onze cv maker op de volgende 2 manieren:

  1. U kunt ervoor kiezen om het volledige onderdeel (bijvoorbeeld opleidingen) op de volgende pagina te plaatsen: druk hiervoor op de 3 puntjes naast het onderdeel en kies voor “Op volgende pagina (pdf)”. Dit heeft als gevolg dat het hele onderdeel op de volgende pagina wordt geplaatst.
  2. In de omschrijving van het voorgaande onderdeel kun je in de teksteditor enters plaatsen waardoor u de overgang iets preciezer kunt bijsturen.
 • Kan ik ook een onderdeel op het cv verbergen?

  U kunt items op het cv verbergen door te klikken op de 3 puntjes naast het onderdeel wat u wilt verbergen, en klik vervolgens op “Onderdeel verbergen”. Wanneer u het onderdeel vervolgens weer wilt toevoegen of tonen kunt u deze selecteren uit de selectiebalk onderaan in stap 2 van onze cv maker.

 • Kost het geld om mijn cv te kunnen downloaden?

  Om uw cv te kunnen downloaden betaalt u een bedrag van €1,95. Hiermee heeft u 7 dagen onbeperkt toegang voor het aanpassen en downloaden van uw cv. Na de eerste 7 dagen wordt uw account automatisch verlengd voor €17,95 per maand, totdat u deze zelf opzegt.

  De op de website vermelde prijs is inclusief BTW.

 • Opzeggen

  Heeft u een mooie baan gevonden en wilt u opzeggen? Log dan in uw account in en ga naar “Mijn account”. Kies onderaan bij lidmaatschap opzeggen voor “Ja” en druk op de knop “Account opzeggen”.

 • Kan ik mijn cv ook in een andere taal downloaden (bijvoorbeeld Engels)?

  U kunt tijdens het maken van je cv kiezen om je cv te downloaden in verschillende talen. Dit kun je selecteren tijdens het invullen van je personalia. Momenteel bieden wij de volgende talen aan: Nederlands, Engels en Frans.

Al meer dan 112.872 gebruikers maakten een cv

Met CV maker maak je snel en gemakkelijk binnen 15 minuten een onderscheidend en professioneel cv dat opvalt.

Start met CV maken

En maak 65% meer kans op een baan