CV

>

Ambities en wensen op je cv vermelden?

StarStarStarStarStar

Ambities en wensen op je cv vermelden?

door CVMaker

  • CV
  • · July 13 2023
  • · 2 min lezen
ambities op je cv vermelden

Inhoudsopgave

Ambities en wensen op je cv vermelden met vraagteken? Of Ambities en wensen op je cv vermelden met uitroepteken! Afhankelijk van de baan waar je op solliciteert zul je deze vraag kunnen beantwoorden. Is het een baan voor langere tijd, waar jij jezelf omhoog kunt werken dan zijn ambities en wensen belangrijk. Is het een tijdelijke baan dan is alleen ervaring van groot belang, want je moet bijvoorbeeld langdurig ziekteverzuim opvangen. Ook je leeftijd kan hierbij een rol spelen. Ben je 60 plus en wil je graag tot aan je pensioen je eigen inkomen verdienen, dan zijn ambities en wensen wat betreft de werkzaamheden van ondergeschikt belang. Je wil gewoon gezellig en onder goede omstandigheden met plezier kunnen werken, totdat je van je pensioen mag gaan genieten.

Makkelijk en snel een professioneel cv maken, begin direct

CV maken

Persoonlijk gesprek ambities en wensen bespreken

Ambities en wensen kunnen in een persoonlijk gesprek goed tot hun recht komen. Ambities en wensen die je op papier zet, in je cv bijvoorbeeld, staan zwart op wit en kunnen anders overkomen dan jij ze bedoelt. Als je in je cv vermeldt dat je graag hoofd van een afdeling wil worden, dan zul jij eerst in de praktijk moeten kunnen bewijzen dat jij daarvoor geschikt bent: geen woorden, maar daden! Noteer de praktijkervaring die je daaromtrent hebt.

Ambities op cv vermelden

Ambities zijn voor een werkgever bijna altijd van belang. De werkgever zal het prima vinden dat jij wensen en ambities hebt. Jij bent dus iemand die vooruit blikt en een toekomstvisie heeft. Werkgevers staan te popelen om ambitieuze werknemers. Het is een pre als jij ambities en wensen hebt. Dat is wie jij bent! Noteer deze dus zeker in je cv. De recruiter zal deze gegevens graag lezen en een uitnodiging voor een gesprek zal de tweede stap zijn. Wat betreft de wensen op je cv, zorg op de eerste plaats dat je op de hoogte bent van de wensen van de werkgever, misschien kun je enkele van die wensen in je cv plaatsen als jij deze wensen in de toekomst graag in vervulling ziet gaan. Zorg dat jij je door bepaalde informatie te geven onderscheidt van andere kandidaten. Neem daarom ook altijd voldoende tijd om een goede cv te maken. Kijk naar voorbeelden, vraag hulp en laat ten slotte altijd je cv door een derde kritisch lezen. Een cv dient zorgvuldig en zonder fouten in elkaar te steken. Het is jouw visitekaartje, het is het eerste contact met je potentiële werkgever.

Begin nu met je cv

Maak een professioneel cv in een handomdraai met onze eenvoudige CVmaker

+ CV maken

Laatst bewerkt op July 13 2023

StarStarStarStarStar

Geschreven door

CVmaker biedt een compleet carrière platform met onmisbare functionaliteiten en waardevolle informatie voor de werkzoekende. Klaar voor je volgende stap? Maak dan nu je CV

Ook interessant

vaardigheden cv
  • CV
  • · Sep 07 2022
  • · 1 min lezen

Het vaardigheden cv

door CVMaker

Scoor je droombaan met CVmaker

Maak nu simpel en snel een professioneel CV en download binnen 10 minuten. Waar en wanneer je maar wilt.

AddSmallMaak nu je CV
CheckCircle

Vergroot je kansen op een baan aanzienlijk met een goed cv