CV

>

Het vaardigheden cv

StarStarStarStarStar

Het vaardigheden cv

door CVMaker

  • CV
  • · September 07 2022
  • · 1 min lezen
vaardigheden cv

Inhoudsopgave

Als je een leuke vacature hebt gevonden, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk solliciteren, maar hoe ga je beginnen? Je gaat beginnen met een goede sollicitatiebrief waarin je je motivatie toelicht en vervolgens bekijk je ook je cv. Misschien heb je recent nog gesolliciteerd en kun je alleen je cv nog even controleren en bijwerken. Het kan ook zijn dat het een hele tijd geleden is en dan is het van belang dat je eens goed kijkt naar de vaardigheden op je cv.

Vaardigheden op je cv

Op je cv zijn de vaardigheden die je beheerst van groot belang. Een nieuwe werkgever kan namelijk aan de hand van een aantal zoektermen op zoek gaan naar de vaardigheden waarover je beschikt. Er zijn veel mensen die de vaardigheden op hun cv vergeten, mensen denken dat het niet belangrijk is. Het is juist wel van belang dat je je vaardigheden op je cv bekend maakt. Bijvoorbeeld management ervaring, ervaring om met klanten om te gaan, verkoopervaring, allemaal vaardigheden die juist de doorslag kunnen geven om te zorgen dat jij uitgekozen wordt voor een gesprek.

Specifieke vaardigheden op je cv

Misschien heb je wel specifieke vaardigheden die je nog op je cv kunt vermelden. Besteed hier dan ook voldoende tijd en aandacht aan. Als je voor een technische functie gaat solliciteren, geef dan aan dat je met bepaalde technieken ervaring hebt en specificeer deze dan ook. Hierdoor weet een werkgever wat je allemaal kan en wat jouw mogelijkheden zijn. Hoe meer je kunt op dit vakgebied, hoe groter de kans dat je een meerwaarde bent voor het bedrijf.

Overige vaardigheden op cv

Er zijn nog meer vaardigheden waarover je kunt beschikken en die ook van belang kunnen zijn op je cv. Hiermee bedoelen we vaardigheden die niet direct aan je werk verbonden hoeven te zijn. Misschien kun je goed omgaan met een bepaalde hobby of vrijetijdsbesteding. Ook dit kun je dan bij de vaardigheden op je cv vermelden. Misschien geef je ergens leiding aan een groep jongeren, dit kan ook van belang zijn als je bijv. manager wil worden en leiding wil geven. Ga voor jezelf na wat relevant is om wel of niet op je cv te vermelden. Maar bij de vaardigheden kun je in ieder geval veel kwaliteit kwijt die je bezit.

Begin nu met je cv

Maak een professioneel cv in een handomdraai met onze eenvoudige CVmaker

+ CV maken

Laatst bewerkt op September 07 2022

StarStarStarStarStar

Geschreven door

CVmaker biedt een compleet carrière platform met onmisbare functionaliteiten en waardevolle informatie voor de werkzoekende. Klaar voor je volgende stap? Maak dan nu je CV

Scoor je droombaan met CVmaker

Maak nu simpel en snel een professioneel CV en download binnen 10 minuten. Waar en wanneer je maar wilt.

AddSmallMaak nu je CV
CheckCircle

Vergroot je kansen op een baan aanzienlijk met een goed cv